Privaatsus

OSTJA ANNAB MÜÜJALE SELGE JA TEADLIKU NÕUSOLEKU OMA ISIKUANDMETE TÖÖTLEMISEKS AINULT SEOSES KONKREETSE MÜÜGITEHINGUGA VÕI TOOTE- JA TARNEINFO EDASTAMISEGA. MÜÜJALE TEATAVAKS SAANUD ISIKUANDMEID KASUTATAKSE MÜÜGITEENUSE OSUTAMISEKS JA OSTJALE KAUBA TARNIMISEKS.

Müüja säilitab Ostja kohta ostude sooritamise käigus Ostja poolt sisestatud kontaktandmed ja info sooritatud ostude kohta. Seda infot käsitletakse konfidentsiaalsena ja töödeldakse kooskõlas isikuandmete kaitse seadusega. Kullerteenust osutavale ettevõttele edastatakse ainult need Ostja isikuandmed, mis on vajalikud toodete kohaletoimetamiseks.

Müüja võib kasutada Ostja isikuandmeid Ostjale eripakkumiste ja kampaaniate kohta info saatmiseks e-posti teel üksnes juhul kui Ostja on andnud selleks oma nõusoleku.

Andmeside Ostja ja pankade ning kaardimaksekeskuse vahel on krüpteeritud, mis tagab Ostja isikuandmete ja pangaandmete turvalisuse. Makse teostamine toimub väljaspool E-poe keskkonda, vastava panga või teenusepakkuja turvalises maksekeskkonnas. E-poel puudub ligipääs Ostja panga- ja krediitkaardi andmetele.

Ostja isikuandmed on konfidentsiaalne informatsioon ja ei kuulu avaldamisele kolmandatele osapooltele, v.a. seadusega ettenähtud juhtudel.

Küpsised

Veebileht kasutab küpsiseid. Küpsis (cookie) on väikesemahuline tekstifail, mille veebileht saadab kasutaja arvutis asuvasse küpsiste faili. Küpsiseid on kahte tüüpi.

  • Püsiküpsised jäävad Teie arvuti küpsiste faili püsivalt. Neid võidakse kasutada näiteks selleks, et tunda ära, et Te olete korduv lehe külastaja ning kohandada veebilehe sisu vastavalt Teie vajadustele ning koguda statistilisi andmeid.
  • Seansiküpsised on ajutised ning kustuvad, kui Te veebilehelt lahkute või veebilehitseja sulgete. Seansiküpsiseid võidakse kasutada lehe teatud funktsioonide, nt sisselogimise võimaldamiseks ja erinevate teemade avamiseks.

Küpsiseid kasutatakse veebilehel parema kasutuskogemuse pakkumiseks. Küpsised võimaldavad meie veebiserveritel kasutaja ära tunda ja kohandada sisu automaatselt vastavalt kasutaja vajadustele, kui nad lehte külastavad. Küpsiste kasutamine aitab meil ka kergemini meie kasutaja vajadusi tuvastada. Nad annavad meile kasutusstatistikat, mis võimaldab meil mõõta ja parandada oma veebilehe toimimist.

Meie küpsiseid võivad luua erinevad teenusepakkujad, kes aitavad meil oma veebiteenuseid pakkuda. Nendeks on näiteks Google ja Facebook. Veebilehe kasutajatelt eeldatakse küpsiste kasutamisega nõustumist, kui nende veebilehitseja sätetes on küpsised lubatud. Kui Te küpsised ära keelate, võib suur osa meie veebilehe teenustest ja funktsioonidest olla piiratud. Näiteks ei pruugi leht Teie personaalseid sätteid meeles pidada.

Te võite alati valida, kas soovite oma veebilehel küpsised lubada või mitte. Kui Te küpsiseid lubada ei soovi, võite oma veebilehitseja sätetes küpsised automaatselt ära keelata või lasta end igal üksikul juhul eraldi teavitada, kui veebileht nõuab küpsise lisamist. Vajalike seadistuste tegemiseks vaadake palun oma veebilehitseja abi funktsiooni.

Ostujuhend

Organic Care e-poes saate osta külalisena (Organic Care lehel ei ole kasutajakontosid), kuid tellimusele tuleb sisestada andmed, mille kaudu kaup Teieni toimetada. Pakiautomaadi teenust kasutades on kõige olulisem sisestada mobiiltelefoni number, mida igapäevaselt kasutate.
Ostu sooritamisel klient kinnitab ja annab nõusoleku, et on läbi lugenud, tutvunud ja nõustunud ostu- ja privaatsustingimustega.

TOODETE VALIMINE

1. Valige endale meelepärane toode. Tootele klikkides avaneb selle detailvaade, kus saate vaadata toote pilti, lugeda lisainfot ning määrata soovitud toote suuruse ja koguse. Kui toode sobib ja soovitud kogus on valitud, siis klikkige nuppu „Lisa korvi“.
2. Ekraani paremas ülanurgas näete oma ostukorvi toodete kogust. Selleks, et vaadata ostukorvi sisu lähemalt, klikkige ekraani paremas ülanurgas ostukorvi ikoonile „Vaata korvi“.
3. Kui soovite tellida rohkem tooteid, jätkake toodete valimist. Iga toote puhul, mida soovite osta määrake sobiv suurus, koguse ja vajutage toote juures asuvale ikoonile „Lisa korvi“.
1. Ostukorvi sisu näete lehekülje paremal üleval nurgas olevale “ostukorvi” ikoonile klikkides.
2. Kui olete kõik soovitud tooted välja valinud, vajutage ikoonile „Vaata korvi“ ning teile kuvatakse Ostukorvi detailne sisu.
3. Toote eemaldamiseks ostukärust vajutage toote real asuvale punasele ristile või vähendage kogus nullini. Seejärel toode eemaldatakse ostukorvist ja automaatselt uuendatakse Ostukorvi sisu.
4. Kui soovite ostukorvis oleva kauba kogust muuta, vajutage kauba järel oleval koguse juures olevat „+“ või „-„ märki.

TELLIMUSE ANDMETE SISESTAMINE

Kui tellimus on lõplik, sooritage Ostukorvi all järgnevalt kirjeldatud 3 sammu: 1. Täitke ankeet enda isikuandmete kohta. Väljade täitmise õigsuse eest on vastutus ainult teil. Tasub silmas pidada, et arve saaja ning kauba saatmise aadressid võivad olla erinevad.
2. Tellimuse kinnitamiseks tutvuge meie e-poe Kasutustingimustega. Kui olete kasutustingimustega nõus, siis märkige „linnukene“ rea „Nõustun tingimustega“ ette.
Valige kauba kättesaamise viis. Selleks, et saaksite tellimuse kinnitada, on vaja määrata tellimuse kättesaamise viis. Valida on Itella SmartPosti pakiautomaatide ja kullerteenuse vahel . Rippmenüüst saate valida asukoha, kust soovite kauba kätte saada.
Saatmise hinnad on kuvatud valiku taga.
Palun sisestage kindlasti oma mobiiltelefoni number, sest tarnijad ei tunnista lauatelefoni. Tarnija saadab vastava sõnumi ja e-meili kui pakk on saabunud teie poolt valitud sihtkohta.
Vajadusel saate sisestada lisainfot tarne või kaupadega seotud küsimuste korral.
Valige makseviis. Tasuda on võimalik läbi pangalinkide.
Juhul, kui peaks süsteem jääma ootele või laadima kauemaks siis võib vajutada tellimuselehel “refresh” nuppu lehekülje uuesti laadimiseks. Lehekülg värskendab ennast ja te saate jätkata tellimuse täitmist.
Kui Teil ei õnnestunud enda tellimust mingil põhjusel edastada, siis kirjutage info@organiccare.eu .
TASUMINE PANGALINGI KAUDU
1. Pangalingiga maksmiseks klikkige oma kodupanga logol ning teid suunatakse internetipanga lehele, kus teid ootab eeltäidetud maksekorraldus. Veenduge, et summa on õige ning kinnitage tehing. Seejärel ärge unustage klikkimast nuppu “Tagasi kaupmehe juurde” – ainult nii saabub koheselt meie süsteemi teade selle kohta, et olete makse edukalt sooritanud.
Makseid võetakse vastu eurodes. Tasub tähele panna, et läbi Maksekeskuse tehtud tehingud arveldatakse eurodes ning ka klientide kontodelt läheb maha ostusumma eurodes.
Pangaandmed sisestate otse panka või Pankade Kaardikeskuse süsteemi. Teie pangakontoga ja maksega seonduvat infot ei salvestata, andmete edastamisel kasutatakse turvatud SSL ühendust.
Tellimuse täitmist alustatakse peale makse laekumist meie arveldusarvele.

GARANTII JA TAGASTAMINE

Kõikidele toodetele kehtib pretensiooni esitamise aeg VÕS § 218 järgi. Tagastamise tunnistusena kehtib arve/ostuarve. Toodete puhul palume täpselt jälgida kaubaga kaasas olevat kasutusjuhendit ning vastavaid instruktsioone. Pretensiooni esitamise õigus ei kehti juhul, kui kauba puudus on tingitud toote valest kasutamisest või toote rikkumisest.
Kauba tagastamisõigus on 14 päeva. Kaup peab olema originaalpakendis koos originaalarvega ja kõigi markeeringutega. Kaup ei tohi olla kasutatud. Raha tagastatud kauba eest kantakse kliendi arveldusarvele esimesel võimalusel, kuid mitte hiljem kui 30 päeva jooksul peale kauba tagasi jõudmist müüjale.
Kauba saatekulud tagastame samuti. Kauba tagastamiseks saatmiskulud tasub klient. Kui tagastamisele kuuluv kaup on avatud või mõnel muul viisil kahjustatud, ei kuulu kaup tagastamisele ja loetakse kasutatuks.

Kohaletoimetamine

Tellitud kauba väljastame teie poolt valitud Itella pakiautomaati või Itella kullerile. Pakiautomaadi või kullerteenuse valiku saate teha kaupa ostes. Kaup jõuab teieni 2-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie kontole.

Otseturustus ja isikuandmete töötlemine
Tarbija annab veebipoes andmeid sisestades ning vastava kinnitusega õiguse koguda ja töödelda Tarbija isikuandmeid (nimi, kontakttelefon, paki kättetoimetamise ja/või kodune aadress, e-mail( ning edastada logistikapartnerile isikuandmeid kauba kohaletoimetamiseks.

Ostja annab Müüjale selge ja teadliku nõusoleku oma isikuandmete töötlemiseks seoses konkreetse müügitehinguga või toote tarneinfo edastamisega. Müüjale teatavaks saanud isikuandmeid kasutatakse ulatuses, mis on vajalik e-poes kasutamiseks, müügi- ja koostöölepingu (sõlmitakse edasimüüjatega) täitmiseks või müügi- ja koostöölepingu täitmise tagamiseks ning Ostjale kauba tarnimiseks.

Müüja säilitab Ostja kohta ostude sooritamise käigus Ostja poolt sisestatud kontaktandmed ja info sooritatud ostude kohta. Seda infot käsitletakse konfidentsiaalsena ja töödeldakse kooskõlas isikuandmete kaitse seadusega. Kullerteenust osutavale ettevõttele edastatakse ainult need Ostja isikuandmed, mis on vajalikud toodete kohaletoimetamiseks. Muuhulgas on eeltoodust tulenevalt Müüjal eraldiseisva nõusolekuta õigus: saata Ostjale e-poe teenuste kasutamisega seonduvaid teateid, sh. teateid, mille saatmine on e-poe kasutajate turvalisuse huvides; säilitada Ostjate paremaks teenindamiseks ja tehingute tõendamiseks e-poodi sisseloginud Ostja tellimuste andmed, sh mõistliku tähtaja jooksul ka nende tellimuste kohta, mida Ostja sessiooni käigus ei lõpetanud.

Müüja võib kasutada Ostja isikuandmeid Ostjale eripakkumiste ja kampaaniate kohta info saatmiseks e-posti teel üksnes juhul, kui Ostja on andnud selleks oma nõusoleku. Ostjal on igal ajahetkel õigus võtta andmete turunduslikuks kasutamiseks antud nõusolek tagasi, saates Müüjale vastavasisulise e-kirja või edasiste otseturustuspakkumiste saamisest keeldumiseks järgides tema e-posti aadressile saadetud otseturustuspakkumises olevat juhist.

Andmeside Ostja ja pankade ning kaardimaksekeskuse vahel on krüpteeritud, mis tagab Ostja isikuandmete ja pangaandmete turvalisuse. Makse teostamine toimub väljaspool e-poe keskkonda, vastava panga või teenusepakkuja turvalises maksekeskkonnas. E-poel puudub ligipääs Ostja panga- ja krediitkaardi andmetele.

Ostja isikuandmed on konfidentsiaalne informatsioon ja ei kuulu avaldamisele kolmandatele osapooltele, v.a. seadusega ettenähtud juhtudel.

0

Start typing and press Enter to search